USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Хмельниччині автобус зіткнувся з Tesla, 8 людей постраждали

16 Вересня 2020 11:54
Поблизу Хмельницького 15 вересня зіткнулися рейсовий автобус та Tesla. Унаслідок автопригоди травмувалися 8 людей.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Хмельницькій області.

Аварія сталася 15 вересня близько 18 години в передмісті м. Хмельницького, на автодорозі сполученням «Чернівці — Житомир». У передмісті зіткнулися рейсовий автобус «ПАЗ 4205» під керуванням 50-річного водія, який рухався за приміським маршрутом сполученням «Хмельницький — Карпівці», та автомобіль «TESLA» під керуванням 31-річного хмельничанина.

Внаслідок ДТП попередньо 7 пасажирів автобуса та водій Tesla отримали тілесні ушкодження, ступінь важкості яких встановлюється.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колік Показати IP 16 Вересня 2020 12:18
Тесла це зло. Цікаво чи є статистика по дтп за участю тесли. Бо щось дужче багато за останній час, а якщо взяти процентне відношення їх до кількості авто тесла в Україні?
Льолік до Колік Показати IP 16 Вересня 2020 13:17
Тесла це хороша екологічна машина, просто вона дорога, не кожен може собі таку дозволити, її купляють лише всякі мажори які люблять поганяти і постійно попадають в аварії. А зло це смердячі машини на бензині/дизпаливі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus