USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Хмельниччині уламки ворожого дрона пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, є поранені. Оновлено

25 Жовтня 2023 08:12
У ніч на 25 жовтня ворог укотре атакував Україну ударними безпілотниками. У Хмельницькій області було чути звуки вибухів. Згодом стало відомо, що у місті Славута після російської атаки багато ушкоджень.

Міський голова Славути Василь Сидор повідомив, що у місті багато пошкоджень, сьогодні там не працюватимуть освітні заклади.

У Хмельницькій ОВА зазначили, що збитий безпілотник упав на території об’єкта критичної інфраструктури. Вибухова хвиля пошкодила нежитлові приміщення, будинки та автівки. Наразі відомо про 16 постраждалих.

Як додали в поліції, постраждали вокзал та школа в Славуті. Також вибухова хвиля пошкодила будівлі пожежної частини й поліцейського відділку в Славуті та Нетішині.

Зокрема у Славуті внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівлю, крамницю й автомобілі.

У Генштабі повідомили, що цієї ночі Україну атакувало 11 «Шахедів». Було збито всі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus