USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На колінах і з квітами: Волинь провела в останню путь ще одного Героя

6 Липня 2022 09:22
У селі Піски Луцького району на колінах і з квітами 5 липня провели в останній путь загиблого військовослужбовця Сергія Ляшука.

Про це повідомили у Берестечківській громаді.

Траурна процесія з домовиною загиблого прямувала від Перемиля, де він проживав із дружиною Валентиною, до Свято-Георгіївського храму села Піски.

У стінах святині всі разом помолилися за полеглого військовослужбовця, який із перших днів війни пішов боротися з нелюдами, що усіма силами намагаються знищити все українське.

«Борітеся, поборете, вам Бог помагає!» – звернувся до присутніх словами Тараса Шевченка настоятель храму отець Михайло Пшеничка. Він побажав, зокрема, щоби настанова Великого Пророка вселяла у кожного з нас віру в Господа, надію на Перемогу та любов до України.

Дорогою на місцеве кладовище процесія зупинилася біля батьківської оселі Сергія Ляшука в селі Піски. На честь загиблого воїна пролунав прощальний військовий салют, а труну опустили в землю під звучання Державного Гімну України.

Як ми писали, Сергій Ляшук загинув під час виконання бойового завдання 2 липня на території Донецької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто поряд Показати IP 6 Липня 2022 14:19
Скажи, кому потрібні ті герої? Чи матері , що сина хоронила, Який не кинув серед поля зброї, Бо так йому Вкраїна - ненька мила? Кому потрібні ті герої, чуєш? Тій дівчині, яка не спить до ранку? Коханий там, в бараці, десь ночує. Вона все жде, розсунувши фіранки. А може діти прагнуть тих героїв? Оті маленькі, що уже сирітки. Поліг їх тато там, на полі бою, Слізьми і кров'ю окропивши квіти. Це не конфлікт. Не вигадка. Не свято. Це йде війна. Героїв нам не треба. Ми хочем сина, друга, хочем тата, А над собою - мирного лиш неба. Це вірш поширений мешканкою громади Анютою Матвіїшиною. То питання, хто потрібен, такі як Анюта, чи мусимо терпіти та розуміти, що втрати неминучі,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus