USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Любомльщині за 98 млн зроблять 6 км дороги

2 Листопада 2021 08:00
Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області запланувала капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О031065 Висоцьк – Терехи – Замлиння – Штунь – Радехів.

Тендер для пошуку підрядника державне підприємство вже оголосило. Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 листопада, аукціон розпочнеться 15 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 98 115 543 гривні.

Ідеться про капітальний ремонт дороги Висоцьк – Терехи – Замлиння – Штунь – Радехів на ділянці 8-13,9 кілометра в межах колишнього Любомльського району.

Роботи включатимуть зняття рослинного шару ґрунту, вирубування придорожніх насаджень, розробку земляного полотна, ремонт штучних споруд, мосту, улаштування водовідводу, гідроізоляції, нового дорожнього покриття, облаштування тротуарів, встановлення металевих лотків поздовжнього водовідводу з мосту, відновлення та захист бетонних поверхонь, будівництво залізобетонного мосту, улаштування примикань, встановлення напрямних стовпчиків, обмежувальних металевих стовпчиків, бар’єрного огородження, стримувального огородження для пішоходів, дорожніх знаків, нанесення розмітки, влаштування зовнішнього освітлення в селах Замлиння, Штунь та інші.

Капітальний ремонт дороги хочуть закінчити до 31 грудня 2022 року.

Читати ще: На Волині відремонтують низку доріг місцевого значення. Перелік

Нагадаємо, державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також оголосило кілька тендерів на поточні ремонти шляхів місцевого значення. Усі роботи планують завершити до кінця 2022 року.

Як ми писали раніше, протягом року на Волині планують відремонтувати дорогу О030320 Іваничі–Заболотці–Литовеж на ділянці 2,5-11,7 кілометра. Ремонт оцінили у майже 150 мільйонів гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus