USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ЛПЗ у Луцьку водій під наркотиками заїхав у сквер і врізався в дерево. Фото

13 Жовтня 2022 10:06
У мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода.

Зранку 13 жовтня водій автомобіля на житомирській реєстрації, ймовірно перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, заїхав у сквер «Дубовий гай».

Там він, проїхавши доріжками, зніс металеві поручні та врізався в дерево.

Зі слів очевидців, водій поводився неадекватно, вочевидь, перебуваючи під впливом наркотиків.

В аварії ніхто не постраждав.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, прибувши на місце події інспектори виявили 32-річного водія, який керував автомобілем Іnfinitі. Неадекватно себе поводив та кричав.

Згодом поліцейські з’ясували, що керманич не обрав безпечну швидкість і не впорався з керуванням. В результаті чого виїхав на пішохідну доріжку та здійснив наїзд на огородження, після чого врізався в дерево.

При спілкуванні з керманичем патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, він відмовився.

При проведенні поверхневої перевірки інспектори виявили речовину рослинного походження, схожу на наркотичну, електронні ваги, літальний апарат, схожий на дрон.

На правопорушника склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до механічних пошкоджень), ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд) КУпАП.

Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2022 10:38
Авто конфіскувати на армію у цього обдовбаного !
Дідо до Анонім Показати IP 13 Жовтня 2022 15:11
Семеро наркуманів замінусували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus