USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На луцькій вулиці відремонтують пішохідну доріжку

14 Серпня 2022 18:23
У Луцьку запланували поточний ремонт пішохідної доріжки від вулиці Щепкіна до річки Сапалаївка.

Тендер на аварійно-відновлювальні роботи оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 серпня. Аукціон розпочнеться 23 серпня.

Очікувана вартість ремонту пішохідної доріжки – 240 тисяч гривень.

За ці кошти хочуть зробити наступне: розбирання асфальтобетонних покриттів, бортових каменів, цегляної кладки дощоприймальних колодязів, розробка ґрунту в траншеях та котлованах, улаштування дощоприймальних колодязів зі збірного залізобетону, улаштування піщаної основи під трубопроводи, укладання трубопроводів, засипання траншей, ущільнення ґрунту, встановлення бетонних поребриків, улаштування основи з щебеневої суміші та щебеню-висівок, улаштування покриття з бруківки та тактильної плитки, планування площ, встановлення трубчастих сталевих стояків турнікетного огородження з влаштуванням бетонних фундаментів і цоколів, монтаж металевих поручнів, очищення металевих конструкцій від корозії та фарбування металевих ґрат, рам, труб.

Ремонт пішохідної доріжки від вулиці Щепкіна до річки Сапалаївка в Луцьку мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували поточний ремонт проспекту Відродження – від вулиці Рівненської до вулиці В’ячеслава Хурсенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 14 Серпня 2022 19:07
вулиця рівненська, пішохідна доріжка, від магазина сільпо до автомобільного мосту в жахливому стані
Члєн горсовєта Показати IP 14 Серпня 2022 22:08
Просто проблема зі збутом бруківки - знайшли вихід як допомогти виробнику. А головне там - "моя доля" !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus