USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцьких очисних спорудах тривають підготовчі роботи

30 Вересня 2022 13:10
На міських очисних спорудах триває реконструкція трьох радіальних відстійників – незамінних елементів очищення стоків, які потрапляють на очисні споруди з усього Луцька.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Ці відстійники, на жаль, не ремонтувалися жодного разу із часу їхнього будівництва у 70-х роках. Однак зараз міська рада знайшла можливості для їхнього капітального відновлення. Ремонт трьох радіальних відстійників дозволить перевести на них процес очищення стоків у той час, коли інші об’єкти в системі будуть проходити етапи реконструкції, передбачені міжнародним проєктом, що фінансується Європейським Інвестиційним Банком.

У підсумку вдасться проводити роботи з модернізації очисних споруд і водночас повноцінно приймати стоки та експлуатувати систему очищення стічних вод.

Читати ще: З каналізації – на очищення. Як працюють луцькі очисні споруди

Роботи виконуються коштом інвестиційної програми КП «Луцькводоканал». Загальна вартість робіт – більше 4 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда випливла ! Показати IP 30 Вересня 2022 13:29
Так то, виявляється, вони були джерелом смороду на весь Луцьк ! А всі стрєлки переводили на кого завгодно - тільки не на себе !
Випливає знаєте шо? Показати IP 30 Вересня 2022 14:22
Єдиним джерелом смороду є луцяни,які топчуть дуже калорійну їжу і стогнуть на унітазах.А платити за воду і каналізацію не хочуть,думаючи шо їм зобов'язані очисні лагодити,бажано за дякую.
Васька до Випливає знаєте шо? Показати IP 2 Жовтня 2022 23:49
Це ти Ігор Левчук, мізантроп у підтяжках?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus