USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові тролейбуси й автобуси, впорядковані парки, мости й інфраструктура. Яким має стати Луцьк майбутнього

11 Вересня 2020 18:57
У Луцьку представили план дій, реалізувавши які обласний центр Волині стане одним з найкомфортніших міст.

Нагадаємо, 11 вересня у замку Любарта відбувся відкритий форум прихильників партії «ЗА Майбутнє», який зібрав політичний бомонд Волині.

Під час форуму, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, який планує змагатися за посаду Луцького міського голови розповів про те, як треба розвивати місто і які проекти мають бути пріоритетними на найближчі 5 років.

З його слів, ці проекти не включають поточну роботу, яка по замовчуванню має виконуватися міською радою: ремонт доріг та тротуарів, освітлення. Це – стратегічні цілі, які дозволять стати Луцьку одним з найкомфортніших міст.

Серед пріоритетів – заміна автопарку громадського транспорту, ремонт і реконструкція великих об’єктів: шкіл, садочків, шляхопроводів.

«Луцьк має стати містом з найменшою кількістю некомфортних маршруток. Сьогодні ми підписали договір на отримання 29 тролейбусів, працюємо з постачальниками якісних автобусів з Європи і зможемо замінити 90% маршруток. Ми розпочали реконструкцію центрального парку, яку треба буде завершити, реконструкцію парку 900-річчя Луцька, плануємо створити ще 5 скверів. Сьогодні 13 школа в районі вулиці Чернишевського і 15 садочок в районі Дубнівської перебувають в критичному стані і в наших планах повна їх реконструкція», - пояснив він.

Крім того, в міській раді сьогодні готуються до підписання договору на 11 мільйонів євро на реконструкцію очисних споруд, на які ніхто не звертав уваги 47 років з моменту будівництва. Також в пріоритеті розвиток спорту і будівництво ще 30 спортивних полів, розбудова ДЮСШ №3.

Водночас, додав Ігор Поліщук, не варто забувати про інфраструктуру міста: необхідно капітально реконструювати міст на вулиці Шевченка та розпочати будівництво нового мосту в районі вулиці Яровиці, реконструювати проспект Волі, Театральний майдан, площу перед РАЦСом. Звісно, треба врешті зробити найкращою площу перед замком, після того, як звідти перенесуть Центральний ринок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я я я Показати IP 11 Вересня 2020 19:07
Ото влада ....як всі людям , все людям перед виборами....а до виборів хто не давав робить красу і комфорт...от всі до корита бюджетного рвуться
Ира до я я я Показати IP 11 Вересня 2020 20:19
Вы не правы. Полищук давно очень хорошо и много делает для Луцька и лучан, выборы тут ни при чем. Сколько лет нет Романюка, столько же времени и Полищук занимается благоустройством. За ним спина, но это городу совсем не вредит, наоборот.
К.лучанин до Ира Показати IP 11 Вересня 2020 21:23
Ви не зрозуміли що якийсь Я Я Я ,це не лучанин а якийсь пустомеля невідомо звідки! Я як лучанин бачу які зміни відбулись в Луцьку, зроблено дуже багато хорошого. Далі треба продовжувати в цьому напрямку .
Лучанин Показати IP 11 Вересня 2020 19:23
Яби вибори проходили чесно, то пройшов би той кандидат який би не дав перенести старий ринок, а навів там порядок, ще й не оновлював маршрутки, а замінив їх новими тролейбусами та електробусами. За це точно більшість лучан. А так взагалі хто нас коли питає, рахують як їм треба.
Лучанин до Лучанин Показати IP 11 Вересня 2020 21:18
В одному місці я бачив ваш старий ринок. Йдіть купувати у атб або сільпо нормальні, якісні і свіжі продукти за хорошими цінами, майже завжди нижчими ніж на тих ринках.
олександр Показати IP 11 Вересня 2020 19:42
обіцянки які я обіцяв минулого разу, обіцяю виконати
Виборець Показати IP 11 Вересня 2020 21:34
Хто що б не говорив про Поліщука І.І.а все ж Полищук Ігор Ігорович гідний мерського головування
луцький Показати IP 12 Вересня 2020 09:49
Нові тролейбуси-автобуси обіцяли у жовтні, вже на наступний рік... - повіримо?! З тим сморідом який щовечора над Луцьком, що робити і це вже скільки років і хтось повірить, що вирішать питання?! Оновлюють фасади шкіл, садочків, територій, а від ремонтів за 5 метрів, що робиться - жах! Прориють після прориву канаву або кабель прокладуть і що після себе залишають і на завжди! То що з тим всім робити, кому вірити?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus