USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На луцький фестиваль приїде Оксана Забужко

22 Вересня 2017 23:19
Лічені тижні лишаются до Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Lutsk, який відбудеться вже 6-8 жовтня у центрі Волині. Однією із учасниць дійства буде відома письменниця, лучанка Оксана Забужко.

Як повідомляють організатори, її виступ заплановано на 8 жовтня, 19:30. Захід відбудеться у Палаці культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1).

Окрім поетичних читань, Оксана Забужко презентує збірку оповідань "Після третього дзвінка вхід до зали забороняється".

«Діалог між поколіннями», — так коротко описала свою нову книгу письменниця. Це досить складна дискусія для обговорення, яка завжди буде актуальною. У книзі висвітлюються тема великого кохання, зради, неприємних спогадів. Історія у книзі зображена очима мами, яка переживає досить дивні події у своєму житті. Основним способом відтворення історії, на думку Оксани Забужко, є хронологічний період подій.

Нагадуємо, що Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Lutsk – це триденне дійство, яке відбуватиметься у форматі культурологічної прогулянки містом, де на визначених локаціях відбуватимуться поетичні читання, дискусії, перформанси.

Квитки можна придбати онлайн або у книгарні «Освіта» (пр. Волі, 8).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
памятаємо Показати IP 24 Вересня 2017 08:54
Це та батько якої гноїв поета К.Шишка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus