USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Львівщині зіткнулося три вантажівки, постраждав водій з Волині

18 Вересня 2019 12:55
На трасі Львів-Луцьк у Кам’янка-Бузькому районі Львівщини трапилась аварія за участю трьох вантажівок. Один із водіїв - 24-річний мешканець Волині.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Нацполіції Львівщини, унаслідок ДТП постраждали двоє водіїв.

За даними поліції, між селами Бабичі та Сілець зіткнулись вантажівка Volvo, за кермом якої був 24-річний мешканець Волинської області, та вантажівка Renault під керуванням 60-річного мешканця Городоцького району. Після цього у ці машини в’їхала ще одна вантажівка Renault. За кермом третьої вантажівки був 25-річний мешканець Радехівського району.

Згідно з оприлюдненими у соцмережах фото, унаслідок ДТП одна вантажівка перекинулась. Вона начебто перевозила щебінь, який розсипався на дорогу.

Унаслідок ДТП двоє водіїв потрапили до лікарні, зокрема 24-річний мешканець Волинської області та 60-річний мешканець Городоцького району. Які саме травми отримали водії наразі невідомо. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus