USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Мальті іноземним туристам платитимуть за відпочинок у країні

10 Квітня 2021 16:02
Влада Мальти планує виплачувати іноземним туристам до 200 євро, якщо вони пробудуть на острові щонайменше три дні й зупиняться в одному з місцевих готелів.

Про це повідомляє Reuters, пише Новое время.

Міністр туризму Мальти Клейтон Бартоло оголосив про цю схему в п’ятницю, 9 квітня, зазначивши, що більшість карантинних обмежень на острові, як очікується, будуть зняті до 1 червня.

Туристи, які бронюють літній відпочинок безпосередньо через місцеві готелі, отримають ці кошти.

Бартоло заявив, що туристи, які забронюють житло у п’ятизірковому готелі, отримають 100 євро від Управління туризму Мальти, а готель збільшить цю суму до 200 євро.

Натомість гості чотиризіркових готелів можуть розраховувати на виплату 150 євро, тризіркових – 100 євро. Розмір виплати збільшиться на 10%, якщо забронювати готель на найменшому острові Мальти – Гозо.

Мета такої акції – підтримати готелі країни, туристична галузь якої сильно постраждала від пандемії.

«Схема спрямована на те, щоб поставити готелі Мальти в дуже конкурентні позиції, оскільки міжнародний туризм відновлюється», – сказав Бартоло.

Очікується, що така ініціатива сприятиме приїзду до Мальти 35 тисяч туристів.

За даними Всесвітньої ради з подорожей і туризму, упродовж 2019 року країну відвідали близько 2,7 млн іноземців, але відтоді, як у березні 2020 на Мальті виявили коронавірус, ці показники впали більш ніж на 80%.

Мальта має найвищий рівень вакцинації проти коронавірусу у ЄС, першу дозу антиковідного препарату отримали 42% дорослого населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus