USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Маневиччині молодик наїхав на поліцейського автівкою з краденою деревиною

30 Березня 2022 15:38
29 березня в одному із сіл Маневиччини наряд групи реагування патрульної поліції зупинив для перевірки водія Volkswagen Transporter, навантаженого лісопродукцією невідомого походження.

20-річний керманич викликав на місце «групу підтримки» з двох чоловіків. Під час оформлення матеріалів один з них сів за кермо автомобіля та скоїв наїзд на поліцейського, намагаючись втекти. Правоохоронець застосував автоматичну зброю, здійснивши попереджувальний вистріл у повітря, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Винуватця затримали відповідно до ст. 208 КПК України, нині він в ізоляторі тимчасового тримання. Транспортний засіб буде вилучено.

Деревина виявилася незаконною, її буде поміщено на зберігання.

За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 КК України. За скоєне молодику світить обмеження волі терміном до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 30 Березня 2022 17:47
Конфіскувати Т4 на потреби ЗС України,а дятлові набити пику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus