USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

На Маневиччині попрощалися з Героєм Сергієм Радчуком

13 Червня 2024 19:19
Сьогодні, 13 червня, у Нових Підцаревичах Камінь-Каширського району попрощалася із полеглим на війні з російськими окупантами військовослужбовцем, жителем міста Вараш Сергієм Радчуком.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Сергій Миколайович народився та проживав у Вараші на Рівненщині. У серпні 2023 року підписав контракт з однією з бригад територіальної оборони Збройних сил України. Службу проходив на посаді стрільця-помічника гранатометника. Загинув 6 червня 2024 року пі час виконання бойового завдання на території Запорізької області.

Його батьки Оксана Іванівна та Микола Семенович родом із Нових Підцаревичів. Проживали у Вараші, останніми роками мешкають у рідному селі на Маневиччині.

Після прощання з Героєм у Вараській громаді скорботний кортеж у пошані зустріли жителі Маневицької громади. На місцевому кладовищі в Нових Підцаревичах востаннє відлунав сумний трикратний салют за Захисником України, за сином, за братом, за товаришем, військовим побратимом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus