USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Маневиччині попрощалися з Героєм Сергієм Ремінським

4 Жовтня 2022 21:13
Сьогодні, 4 жовтня, в селі Городок Прилісненської громади Камінь-Каширського району провели в останню земну дорогу Героя Сергія Ремінського.

Про це повідомив депутат Волиньради Олександр Пирожик.

«Не знаходжу слів, щоб описати біль від цієї втрати. Мабуть, слова будуть згодом, зараз говорить лише серце... Сергій був справжнім. Чоловіком, патріотом, націоналістом, Воїном. Активним учасником Революції Гідності. Вправним розвідником, досвідченим бійцем своєї 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади. Став Героєм України, який без вагань віддав молоде життя в боротьбі з московськими окупантами», – написав він.

Читати ще: Маневиччина зустріла тіла загиблих на війні Сергія Ремінського та Олександра Мандзюка

Осиротіли троє дітей Сергія. Найстаршій доньці Яні в червні виповнилось 15. У середнього сина Андрія завтра день народження, хлопчикові виповниться 10. А найменшенькому Богдану йде лише шостий рік. Ставити їх на ноги доведеться дружині загиблого Героя Тетяні Ремінській.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним полеглого Героя. Вічна пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus