USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на мініфутбольному турнірі «За сильну Україну» змагалися 13 команд. Фоторепортаж

29 Квітня 2022 17:29
У черговому турнірі «За сильну Україну», який спільно організували Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та Асоціація футболу Волині, взяли участь 13 команд. Для переможця – команди «Любарт» – ці золоті медалі стали особливими, адже першість у турнірі вдалося взяти у Всеукраїнський день футболу.

Раніше на полях шкіл №10 та №19, поблизу яких є бомбосховище, змагалися хлопчаки та дівчата 2011-2012 років народження та їхні колеги 2013-2014 років народження. Сьогодні ж за першість змагалися тринадцять команд футболістів 2009-2010 років народження.
Заступник голови Асоціації футболу Волині Василь Кохановський відзначив, що турніри, які проводять у такий важкий час, – це лише позитив. Тому асоціація із радістю долучається до їхньої організації.

«Незважаючи на нелегкий час для нашої країни, юні футболісти завжди на контакті з тренерами. Заходи безпеки – це найнеобхідніше, що потрібно врахувати, організовуючи такі змагання. Це вже третій турнір. Діти повинні відволікатися від гнітючої буденності. Тому ми всіляко сприяємо командам, аби вони могли організувати тренувальний процес, але повторюю, що головне – це безпека», – акцентував Василь Кохановський.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що для маленьких спортсменів сьогодні особливий футбол, адже сьогодні відзначають Всеукраїнський день футболу.

«Так співпало, що сьогодні ми проводимо черговий турнір з серії «За сильну Україну». Хлопчаки 2009-2010 років народження змагалися з особливим завзяттям. Я думаю, що хороша гра та перемога у таке свято - це для них найкращий подарунок. Сьогодні у турнірі взяло участь тринадцять команд, але ми будемо організовувати їх і надалі, аби охопити усі вікові групи, щоб кожна команда згадала дух змагань», – пообіцяла Катерина Шкльода.
Третє місце у змаганнях посіла команда ДЮСШ 2-2009, друге – ДЮСШ 2-2010, а золоті медалі виборола команда Любарт-2010.
Найкращим воротарем турніру став Максим Мирончук, найкращим гравцем визнали Андрія Почтарука, а статуетку найкращого бомбардира отримав Ілля Придальний.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus