USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Молоді авто на «бляхах» зіткнулося з бусом і збило жінку. ФОТО. ВІДЕО

26 Листопада 2017 17:03
Дорожньо-транспортна пригода за участю авто на іноземній реєстрації сталася у Луцьку на проспекті Молоді.

Аварія трапилася 26 листопада близько 16:30 години поблизу бару "Бучер". Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Згідно з інформацією джерела, автомобіль марки "Ауді" на польській реєстрації виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із Peugeot Boxer. Після цього машина виїхала на пішохідний перехід і збила жінку. Інші очевидці розповідають, що спочатку легковик збив жінку, а тоді врізався в мікроавтобус. Як це сталося насправді, має встановити експертиза.


На місце ДТП прибула поліція і карета швидкої - постраждалу забрали до медзакладу.

Зараз на місці аварії працюють поліцейські. Рух автотранспорту здійсюється однією смугою.

P. S. Згодом поліція встановила, що у крові водія виявлено 2,25 проміле алкоголю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучанин Показати IP 26 Листопада 2017 17:54
ну ..захиснички блях.. чого не кажете що це жіночка перебігала перехід і зіткнулася з эвробляховодом.. в результаты чого останнього відкинуло на мікроавтобус..
Хлоп Показати IP 26 Листопада 2017 18:05
Герої атошники де ви? Пора їхати морди бити бляхарям!!!
нЕВАЖНО Показати IP 26 Листопада 2017 18:15
НЕМОЖНА ДОРОГУ ПЕРЕЙТИ!!!!!!!!!!!!!! п**ДЕЦ ЯКИЇСЬ!!!!!!!!!!!!! А На що дивиться полія-Барани!!!????? на дівчат в спідницях??????????????? Вже давно треба поставити поліцейських біля кожного переходу з обох боків!!!!!!!!!!!!!!! На що дивитесь, шановна поліція!!!!!! І ще хочуть щоб люди жили в тій країні, де правлять ідіотиі тупаки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***.....слів нема
Важливо! до нЕВАЖНО Показати IP 26 Листопада 2017 20:14
А хто Вам сказав що хочуть? Я бачу зворотню картину. А якби хтось захотів щоб жили, то треба було ввести конфіскацію авто, якщо водій випив. Якщо авто чуже, то конфіскацію майна на суму авто, а авто віддіати власнику, ремонт авто за рахунок бухарика (а чи дав власник чи бухарик вкрав вже не важливо), компенсація на лікування, відшкодування ремонту іншого авто + ще за рахунок бухарика. Якщо бухарик не має майна і не може відшкодувати, то за грати, кількість років повинна відповідати сумі відшкодування. Людині, яка не поушує, до одного місця є смертна кара чи ні, бо йому вона не світить. Не порушуйте і все буде добре.
Неважно!!!!!!!!!!! Показати IP 26 Листопада 2017 18:26
Будь ласка, створіть такий закон, ЩО ПРАВА КУПЛЯТИ НЕ МОЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а то МАшуну купив, права купив, а їхати не купив!!!! Що за вибачте б*ятство??????????????????????? Знаєте, коли я прийшла вчитися, мені сказали суму і через 10 днів удуть права і зразу сіла за руль..... Я ох**ла, і більше не прийшла.........я розумію що бабло треба, але шановні..ю не лопните????? Я б хотіла як громадянк аУкраїни, щобб всі водії, ВСІІІІІ перездали екзамени і правила, а ще якщо наруив, забрати машину на 5суток, за 5 порушень забрати і права і машину НАХРЕН, і все нема проблеми, і так з кожним!!!!
Луцький Показати IP 26 Листопада 2017 18:43
Бляхар був п'яний
1 Показати IP 26 Листопада 2017 18:46
до чого тут права, 2.25 проміле це коли ти пяний в хлам, яка їзда при цьому, тут би згадати як тебе звуть, треба міняти культуру
Не згідний Показати IP 26 Листопада 2017 19:10
Я б хотіла як громадянк аУкраїни, щобб всі водії, ВСІІІІІ перездали екзамени і правила, Шановна пані,я за кермом з 1978,закінчив автоучкомбінат,де пдр вчили пів року НАПАМЯТЬ.потім КАДІ,де теж були екзамени по пдр,27 років професійного стажу(більше хвороба завадила) маю колекцію талонів до посвідчення водія (колись такі були,при заміні посвідчення давали новий талон) без єдиної дірочки.Можу посперечатись з будь яким викладачем автошколи ,чи,тим паче з новим поліцейськім.То скажіть,з якого дива я маю складати іспити через те,що автошколи тепер існують тільки на папері,а завдання в них не навчити водія,а заробити?Потрібно перевіряти автошколи на наявність навчальної бази,компетентності викладачів і т.д.
Сьогодні бачів, Показати IP 26 Листопада 2017 22:52
біля там-тама на переході - цей ід*от стартував, що резина майже диміла , було біля 15.00 .Напевно вже тоді був готовий.
Лучанин2 Показати IP 26 Листопада 2017 23:46
Коли 2,25 проміле, то немає значення, купив ти права водія чи ні... І де гарантія, що перездача буде знову за гроші? І взагалі, в правилах дорожнього руху, є питання, які маючи стаж 20 років, ніколи мені не стали в нагоді.
Скептик Показати IP 27 Листопада 2017 02:08
Чому в заголовку "на євробляхах" це грає якусь важливу роль??? Взагалі що за тему розвивають останнім часом? А якщо водій на жигулі, то йому автоматично все прощається?
грає до Скептик Показати IP 27 Листопада 2017 08:53
Саме через те, що бляхи дуже доступні по грошах, ніде не реєструються в державних органах України, "верблюд" віддав ключи і документи - все, їдь, їх купляє специфічний прошарок населення, який дозволяє собі "бєспрєдєл" на дорозі, бо виявити і встановити водія практично дуууууже складно. Тому п"ють за кермом, літають, спричиняють аварії і втікають - шукай потім прибалта чи поляка!
Марина до Скептик Показати IP 27 Листопада 2017 14:39
Я теж вважаю що піарщики вітчизняного автопрому та деякі медіа хочуть породити нову ворожнечу між людьми. Вже інтер довиопувався.
Валентин Показати IP 27 Листопада 2017 09:10
Зверніть увагу КОЖНИЙ ДЕНЬ за участю, або з вини БЛЯхарів ДТП!!!!
Е Показати IP 28 Листопада 2017 07:40
Зверніть увагу КОЖНИЙ ДЕНЬ за участю, або з вини Укрбляхарів ДТП!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus