USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Найбільш небезпечні перехрестя Луцька

24 Квітня 2014 16:44
У Луцьку є чотири вулиці, на яких постійно трапляються ДТП: цього року вже більше 10 аварій.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 24-го квітня.

Зі слів виконувача обов’язків начальника ВДАІ з обслуговування Луцька УМВС України у Волинській області Павла Харитонюка, найбільше ДТП трапляються на таких перехрестях вулиць: Ковельська – Червоного Хреста, Гулака Артемовського – проспект Грушевського, Ковельська – Чернишевського (ДТП: побиті mercedes та bmw) й по проспекту Волі (ДТП: збили жінку).

«Цього року по проспекту Волі трапилося 5 ДТП, ще 4 на перехресті вулиць Ковельська – Червоного Хреста», - каже Павло Харитонюк.

Він запропонував депутатам міськради встановити на горе-перехрестях світлофори.

Профільна комісія вирішила підготувати протокольне доручення на ім’я Луцького міського голови Миколи Романюка, щоб це питання вирішити.

Загалом за три місяці 2014-го року, у Луцьку трапилося 14 ДТП з вини водія й стільки ж було наїздів на пішохода, ще 7 авто не розминулися й 6 аварій виникли на дорозі з вини пішоходів.

Насамкінець Павло Харитонюк додав, що найбільше ДТП трапляються в п’ятницю, в час, коли всі повертаються з роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дай дай дай дай Показати IP 24 Квітня 2014 17:06
...а чому не згадали таке "веселе" перехрестя набережна-вишків? іногородні його дуже "люблять і поважають"!!! Особливо, коли працював авторинок.
собак@ Показати IP 24 Квітня 2014 20:19
Так і не згадали про перехрестя на вул. Дубнівській з вул. Карпенка-Карого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus