USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На НПЗ у Калузькій області РФ потужний вибух: джерела заявили про спецоперацію ГУР

15 Березня 2024 11:06
Вночі проти 15 березня пролунав потужний вибух у Калузькій області РФ. Там безпілотники вдарили по підприємству «Перший Завод», що займається переробкою нафти.

Це була операція Головного управління розвідки Міноборони, пише РБК-Україна з посиланням на джерела в Силах оборони України.

У соцмережах очевидці поширюють кадри ймовірного прильоту по Калузькому НПЗ.

За даними російського Telegram-каналу ASTRA, щонайменше три безпілотники влучили по нафтопереробному обладнанню заводу у селищі Полотняний завод.

Читати ще: Окупанти атакували на шести напрямках, за добу – 76 боєзіткнень, – Генштаб

«Сталася пожежа. Обладнання зазнало пошкоджень. Ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Губернатор Калузької області Роман Бусаргін вранці заявив, що в регіоні нібито «були збиті чотири безпілотники». При цьому, за його словами, «постраждалих та руйнувань інфраструктури немає».
У російському Бєлгороді вранці 15 березня, оголошували ракетну небезпеку. У місті прогриміли потужні вибухи. Місцевій владі навіть довелось зупиняти голосування на так званих виборах президента.

Читати ще: Знову бавовна: у Волгограді горить один із найбільших російських нафтопереробних заводів

Очевидці пишуть, що у Бєлгороді після вибухів було видно дим. Повідомляють про «прильоти», внаслідок яких загорілись автомобілі та пошкоджено будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus