USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На одному з волинських озер може трапитися екологічне лихо

13 Червня 2018 14:26
Озеро Пісочне у Шацькому районі, попри те, що його планували зарибнити, продовжує цвісти, натомість місцева влада відмовчується.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 13 червня.

Керуючий справами виконавчого апарату Волинської облради Дмитро Дубняк зауважив, що торік облрада виділяла кошти на зариблення озера Пісочного у Шацькому районі аборигенними видами риб. З його слів, на водоймі може невдовзі трапитися екологічне лихо, тому що риби немає, озеро цвіте та стає жовтим. До того ж, на його думку, озеро не пристосоване до такої великої кількості відпочивальників, як нині, а сільська рада чомусь відмовчується.

Своєю чергою, голова Шацької РДА Василь Голядинець пообіцяв зібрати нараду з власниками баз на озері та запевнив, що рибу у водойму запустили. Голова ОДА Олександр Савченко доручив підлеглим взяти питання «на олівець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ Показати IP 13 Червня 2018 14:31
То таке. То мелочь для людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus