USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На окупованих територіях України побільшало російських інспекторів, – розвідка

15 Лютого 2022 14:59
Українські розвідники зафіксували збільшення кількості інспекційних груп вищих органів військового управління Збройних сил Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає ТСН.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, командування ЗС РФ посилює контроль у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

Наразі перевіряють окупаційні війська на здатність приведення до найвищої бойової готовності зі здійсненням маршів у визначені райони (на полігони) та укомплектованість особовим складом.

Крім того, російські окупаційні адміністрації разом з командуванням продовжують активно укомплектовувати особовим складом перший та другий армійські корпуси.

«Здійснюють рейди на приватні підприємства, у громадські місця з метою виявлення осіб, придатних до військової служби, які ухиляються від обліку в окупаційних військкоматах», – повідомили в Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А у нас Показати IP 15 Лютого 2022 18:40
Біля військоматів ні пройти ні проїхати - багато добровільців разом із своїми машинами готові захищатися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus