USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На підписанні Томосу серед гостей був кримінальний авторитет з Дніпра

5 Січня 2019 14:21
На церковній службі, яка передувала підписанню Томосу про автокефалію у Стамбулі 5 січня, поруч з офіційними особами України присутній бізнесмен з Дніпропетровська Олександр Петровський, пише Страна.

У ЗМІ Петровського (він же Налекрешвілі) називали кримінальним авторитетом на прізвисько Нарик – щоправда, свою приналежність до кримінального світу він заперечує.
«Страна» першою помітила Петровського на урочистій службі недавно створеної ПЦУ в Дніпрі. Він стояв в храмі поруч з Петром Порошенком і Епіфанієм. На фото з ним був тоді і Еміль Арутюнян (прізвисько – Еміль), який також вважається близьким до Петровського «авторитетним» бізнесменом.
Раніше стало відомо, що «права рука» Петровського – Богдан Гулямов, настоятель храму села Романків в Кончі-Заспі, який ще рік тому був світською людиною, відслужив першу службу Константинопольського патріархату в Андріївському храмі. Не так давно Гулямов також став президентом київського баскетбольного клубу «Будівельник».

Гулямов відомий своїми зв’язками з активним прихильником автокефалії в УПЦ МП митрополитом Драбинко (17 грудня Синод УПЦ позбавив його сану і заборонив богослужіння). За даними «Страни» Петровський, Гулямов та нардеп від БПП Павелко (він одружений на дочці Петровського) відіграли чималу роль в процесі отримання українською церквою автокефалії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
уважний Показати IP 5 Січня 2019 14:27
А ще ці "бізнесмени" возили Кубок Ліги Чемпіонів де хотіли разом з президентом ФФУ Павелко і по церквах і діти їх з ним фоткались де хотіли і як хотіли... Ну такі собі "решали" біля владного корита :) А люди сліпі і водять їх як... Який жах для України :(
1! до уважний Показати IP 5 Січня 2019 15:17
Для вас вся Україна ненависна, тому й несете всяку дурню. Мені вас просто шкода.
мама до 1! Показати IP 5 Січня 2019 15:38
Себя пожалейте.....чего добились? кто у власти? куда лезут? Думают за деньги Бога купить? С каких это пор президент и другие решалы руководят церковью? Уже вообще страх потеряли, нет ничего святого....
Ноунейм до мама Показати IP 5 Січня 2019 18:05
Шо за чушь я прочитав? Хто має рішать за церкву? Вілікій патріарх кірілл? Мені впрінципі на ті всі церкви... вобщем з високої колокольні. Тоєсть бох має якусь связь з "канонічнєнькой" рпц? Тут всьо просто - ділять бабкі, шоб рпц менше мало.
2! до 1! Показати IP 5 Січня 2019 16:05
За всю не розписуйся! Тобі навели конкретний факт і тут вони біля владців, це про щось да говорить, хто в оточенні гхаранта!!! Це лише квіточки...
всезнайко Показати IP 5 Січня 2019 17:01
а де правильний аваков усі вони мафія і банда така наша влада
Активіст Показати IP 5 Січня 2019 17:56
А що робить наш святий Томас в руках уніата-грекокатолика? Ганьба.
Волынь Показати IP 5 Січня 2019 23:15
ОПГ
Петро Показати IP 6 Січня 2019 23:39
А кто такой Павелко?
дик Показати IP 7 Січня 2019 18:46
новина.всі там такі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus