USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Священик, який виступив проти Зеленського, виявився підручним «Наріка»

5 Квітня 2019 20:40
Полтавський священик Олександр Дедюхін виступив проти кандидата в президенти Володимира Зеленського. Олександр Дедюхін був на зустрічі «порохоботів» в Києві, виявився підконтрольним кримінальному авторитету Олександру Петровському на прізвисько «Нарик» виступив проти кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомляє МИР з посиланням на депутата від партії «Батьківщина».

«Олександр Дедюхін є підлеглим відомого скандального кримінального авторитета «Наріка», що підтримує президента в усіх церковних справах», – сказало джерело, додавши, що у нього одне питання при цьому. «У мене виникло одне питання: пан Дедюхін, ви сказали, що можете у кандидата Порошенко запитати і так в будь-який час будь-яке питання, так чому у вас за весь цей час не виникало ніяких питань до президента, включаючи вашу спільну поїздку в Стамбул з президентом і вашим шефом. Ви працюєте серед людей і бачите прекрасно всю ситуацію в країні. Або зручне заступництво закриває очі на багато речей? » – пояснив співрозмовник.

Також депутат здивувався формату звернення до кандидата в президенти Володимиру Зеленському. «Мене здивувала манера звернення священика до кандидата Зеленському. Звернувшись в такий зухвалій манері» на ти «до кандидата в президенти, якого обрало таку велику кількість людей по Україні, він тим самим принизив всіх тих, хто голосував на нього. А це не багато ні мало – 7 мільйонів чоловік», – підсумувало джерело в БПП.

Нагадаємо, священик Олександр Дедюхін відомий своїм неординарним поведінкою: за кермом Peugeot 307 SW влаштував ДТП, після чого відкрито збирав гроші на новий автомобіль. Раніше він пропонував усім бажаючим ловити в церкві покемонів, але тільки після пожертви на храм.


Як повідомлялося, одним з головних скандалів з приводу створення ПЦУ стала участь в її долі бізнесмена Олександра Петровського. У Дніпрі його багато хто знає на прізвисько Алік Нарик і вважають людиною з кримінальним минулим. Втім, сам підприємець це заперечує.

До речі, Олександр Петровський засвітився в схемі сітки Порошенка в Дніпрі, він відповідає за силове прикриття сітки в Дніпрі.

Нагадаємо, заступник спікера Ради Оксана Сироїд повідомила, що команда Порошенко змушує священиків ПЦУ молитися за його перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Да ну Показати IP 5 Квітня 2019 21:59
Піп наркот?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus