USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На швидкості било об дно: на популярному курорті чоловік зламав шию на атракціоні

12 Серпня 2020 15:46
У Залізному Порту в Херсонській області чоловік зламав хребет на водному атракціоні Бетмен.

Про це повідомила дружина постраждалого Олеся Каменєва у фейсбуці в середу, 12 серпня, передає Корреспондент.

«Мій чоловік ходить у спортзал, у нього сильні, натреновані руки, але він не припускав, що для забави можуть запропонувати такий екстрим! Під час їзди Бетмен сильно трясе, шалено мчить моторка. Нормальної опори там немає, усе мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули, і його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перегородку Бетмена (дно човна). Троє водіїв навіть не оглядалися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами! Протягом кількох хвилин, поки вони нарешті побачили, його било усіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на великій швидкості», – написала Каменєва.

Тепер чоловік знаходиться в лікарні, його стан оцінюється як важкий. У нього перелом хребта (зламана шия), не рухаються руки і ноги.

«Відразу операцію не зробили, так як потрібні були особливі пластини й імплантати (пошкоджені 5-й, 6-й і 7-й хребці). Але поки лікарі шукали все необхідне, на четвертий день у чоловіка почалася двостороння пневмонія, так як він отримав ще й забій легенів. Температура трималася до 40 градусів кілька днів», – додала жінка.

За словами Каменєва, інші відпочивальники також скаржилися на небезпечний атракціон. Жінка каже, що недавно там травмувалася дівчина.

«Після нещасного випадку з моїм чоловіком на атракціоні Плюшка зламав хребет хлопець з Київської області. На цей момент в смт Залізний Порт прибрали ці розваги, але невпевнена, що на наступний рік вони не з’являться знову», – підсумувала дружина потерпілого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто мама Показати IP 12 Серпня 2020 23:19
Бо просто ж поплавати в морі , то вже не цікаво. Дай лізти на всяку фігню.
скептик Показати IP 13 Серпня 2020 12:18
цікаво, що відбулось раніше: адреналін вдарив в голову чи моча ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus