USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На порятунок 8-місячного волинянина потрібно 1 мільйон гривень

26 Січня 2020 17:21
Волинянину Максиму Грицишину лише вісім місяців, але вже від народження малюк змушений боротися за життя. Для того, аби врятувати дитину, батькам - Олені та Андрію Грицишиним - потрібно зібрати понад мільйон гривень.

Як повідомляося, шахраї намагалися вкрасти гроші, які збирають для порятунку маленького волинянина. На щастя, з банківського рахунку тата малюка встигли зняти лише трошки менше тисячі гривень, адже він швидко помітив заблокування телефону. Також усіх, хто захоче допомгти коштами на лікування дитини, закликають бути обачними та обов’язково перевіряти номер картки.

Маленькому Максимку рости доводиться у лікарні, адже від медиків залежить його життя. Наразі дитина знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії.

Лікарі поставили хлопчику невтішний діагноз - міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія.

Дитина потребує складної операції з пересадки печінки. На жаль, в Україні не так багато лікарів, які готові взятися за цей випадок.

Після обстежень виявили, що батько хлопчика може стати донором для сина. За пересадку готові взятися в клініці «Оберіг». Операція вартує 1 281 012 гривень. На жаль, така сума непідйомна для батьків.Також додатково потрібні будуть кошти й на реабілітацію. Тож, якщо знайдуться люди, готові допомогти, Максим має шанс на життя.
Зробити це можна, перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

Номер карткового рахунку: ПриватБанк 5168757344200466. (Грицишин Олена Василівна - мама хлопчика). Номер для контактів: 095 5197052.
Наразі спільними зусиллями зібрано понад 70 тисяч гривень. Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у Фейсбуці, як сотворили, аби врятувати малюка.

Окрім того, Максим зараз не має достатньої ваги для проведення операції, тож батьки просять надати контакти педіатрів або ж дієтологів, які можуть допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus