USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Порошенка завели п'яту справу

19 Червня 2019 08:30
Державне бюро розслідувань відкрило п'яте кримінальне провадження проти колишнього президента України Петра Порошенка.

Кримінальне провадження відкрито не лише щодо Порошенка, але і спікера Верховної Ради Андрія Парубія, у своєму Telegram-каналі повідомив юрист, колишній заступник глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов, передає Gazeta.ua.

Справа стосується формування парламентської коаліції у 2016-му році і призначення Кабінету міністрів. Портнов вважає, що Порошенко і Парубій сфальсифікували документи про створення коаліції, і уряд було призначено незаконно.

ДБР за заявою Портнова відкрило провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України – дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади; зловживання владою або службовим становищем; видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янек Показати IP 19 Червня 2019 10:59
ЗА ГРАТИ НЕЧИСТЬ
пшонка до Янек Показати IP 19 Червня 2019 14:09
а янек навпаки- ЧИСТЬ!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus