USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На послуги фахівця з каністерапії у Луцьку витратять майже 200 тисяч

20 Січня 2018 11:16
Спеціаліст, який надаватиме інформаційно-консультативні послуги в галузі каністерапії для реабілітації людей з обмеженими можливостями, отримає понад 199 тисяч протягом року.

Переможця відкритих торгів з надання інформаційно-консультативних послуг в галузі каністерапії визначили через електронну систему «Prozorro».

Йдеться про надання інформаційно-консультативних послуг в галузі каністерапії в якості експерта проекту «Соціальна реабілітація людей з обмеженими можливостями в транскордонному регіоні завдяки створенню умов та підготовці спеціалістів у галузі каністерапії». Замовником послуг виступило КП «Ласка», строк надання послуг – 19 січня – 28 листопада. Відповідно до контракту, який уклали 19 січня з приватним підприємцем Ольгою Смірновою, виконавець послуг отримає винагороду у сумі 199,836 тисячі гривень.

Нагадаємо, проект, що допоможе впровадити каністерапію не лише у Луцьку, а й в усій Україні, реалізовуватимуть на КП «Ласка» за кошти міжнародного гранту та за співфінансування з міського бюджету. У проекті передбачені тренінги, круглі столи з обміну досвіду, телепрограми, заходи як на території КП «Ласка», так і в центральному парку з залученням людей з особливими потребами та тварин, поїздки в інші міста, будівництво майданчика для каністерапії тощо. За допомогою тварин допомагатимуть нормалізувати емоційний стан, зокрема, дітей з аутизмом.

Зауважимо, що у 2018 році 198 тисяч гривень у Луцьку витратять на відлов тварин на вулицях міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 20 Січня 2018 12:25
еге ж. це на ліки дітям коштів не вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus