USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На працівників ізолятора у Ковелі, де повісився підозрюваний, відкрили кримінал

28 Січня 2021 12:42
Ковельська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом можливої службової недбалості працівників Ковельського ізолятора тимчасого тримання, що спричинила тяжкі наслідки.

Про це у коментарі ВолиньPost повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Зауважують, що у межах кримінального провадження, розслідування в якому провадитиме Державне бюро розслідувань, а процесуальне керівництво здійснюватиме галузевий відділ Волинської обласної прокуратури, нададуть оцінку діям правоохоронців.

Нагадаємо, учора, 27 січня, стало відомо про те, що у Ковелі в ізоляторі тимчасового тримання покінчив життя самогубством підозрюваний у зґвалтуванні дитини.

Із власних джерел виданню відомо, що йдеться про чоловіка з Камінь-Каширського району, який ґвалтував 10-річну доньку своєї співмешканки, поки та була на заробітках. Тривалий час чоловік переховувався, але коли спробував втекти до Росії, правоохоронці затримали його на території Сумської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus