USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На премії луцьким медикам додатково спрямують ще пів мільйона гривень, – Поліщук

17 Березня 2020 11:47
16 березня Луцькою міською радою прийнято рішення про виділення 1 млн гривень на фінансове заохочення лікарів міських закладів охорони здоров'я, які знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусом. Сьогодні, 17 березня, міська рада прийняла рішення додатково виділити ще 500 тисяч на ці потреби, а також 50 тисяч на засоби захисту для поліцейських.

Про це у відозверненні до лучан заявив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Нами прийнято рішення про виділення додатково 400 тисяч гривень для лікарів, фельдшерів та водіїв швидкої допомоги, які обслуговують лучан.

Також прийнято рішення про виділення 100 тисяч гривень на фінансове заохочення працівників Волинської обласної інфекційної лікарні (приймально-діагностичне відділення та реанімація).

Незважаючи на те, що Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та Волинська обласна клінічна лікарня є закладами обласного підпорядкування, ми не можемо сьогодні розділяти працівників за такою ознакою і зволікати з допомогою тим, хто відчуває підвищене навантаження, підвищену небезпеку та допомагає у боротьбі з коронавірусом.

Також буде виділено 50 тисяч гривень на забезпечення засобами захисту патрульної поліції та працівників Луцького ВП ГУ НП у Волинській області.

Окрім того, вчора на сесії було виділено близько 6 мільйонів гривень на придбання апаратів ШВЛ, тестів та засобів захисту та збільшено резервний фонд на 5,4 мільйона гривень», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 17 Березня 2020 11:55
Єдині хто потребує надбавки, то це медсестри, що доглядають за хворими. Лікарі- провайдери й так мають "бонуси" як заохочення від фірм виробників ліків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus