USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На прибирання вулиць у Ковелі хочуть витратити понад 13 млн

10 Січня 2020 23:09
На послуги з прибирання та підмітання вулиць цього року в Ковелі планують витратити понад 13 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Свої пропозиції вже подали КП «Ремонтне житлово-комунальне підприємство №1», ТзОВ «К. П. ВЕРЕС» та ФОП «Лисенко Олена Миколаївна». Аукціон для визначення переможців розпочнеться 17 лютого.

Очікувана вартість становить 13,047 мільйона гривень.

Передбачено, що послуги з утримання ковельських вулиць у належному стані надаватимуться протягом року – в період із 1 лютого до 31 грудня 2020 року.

Мова йде про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць міста Ковеля (ручне, механізоване, комплексне прибирання та полив вулиць) із вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів в урочище селища Люблинця Зеленської сільської ради Ковельського району.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану територій, обов’язкове забезпечення вивезення зметів та сміття на полігон, наявність GPS-навігації на прибиральній техніці та техніці, яка вивозить сміття, очищення від ґрунту та порослі території вздовж дорожніх бордюр, зі сторони газону та тротуару, дотримання природоохоронного та санітарного законодавства тощо.

Роботи включатимуть підмітання та прибирання вулично-дорожньої мережі, очищення урн від твердих побутових відходів, санітарне прибирання та косіння газонів, очищення парканів, стін будівель, малих архітектурних форм від оголошень, реклами, ручне, механізоване, комплексне прибирання прибордюрної частини доріг від залишків технологічних матеріалів, що застосовувались для зимового утримання доріг, піску, наносів ґрунту, опалого листя та сміття, прибирання заїзних кишень, зупинок громадського транспорту, збирання окремих предметів з проїжджої частини дороги і тротуарів з навантаженням на супровідні транспортні засоби, забезпечення вивезення листя та вуличного змету з вулиць міста на полігон твердих побутових відходів, ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, а також зимове утримання територій прибирання, зокремаочищення тротуарів від снігу, чергування спецтранспорту та механізмів, навантаження снігу на транспорт та його вивезення його.

Нагадаємо, як нещодавно стало відомо, на прибирання снігу в плюсову температуру в Ковелі витратили 132 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus