USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулиці в Рожищі приберуть і підметуть за 1,17 млн

26 Січня 2019 18:35
На послуги з прибирання і підмітання вулиць у Рожищі витратять 1,171 мільйона гривень.

Відповідний тендер для визначення надавача послуг Рожищенська міська рада оголосила 25 січня через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 11 лютого. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 12 лютого.

Мова йде про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, площ Незалежності, Богдана Хмельницього та вивіз сміття з урн міста та зметів на полігон твердих побутових відходів у селі Брище Луцького району.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; ручне прибирання проїжджої частини шириною не менше 1 м.; механізоване прибирання залежно від технічних характеристик спецтехніки, але не менше 1 м; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у Брищі; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги з прибирання та підмітання вулиць у Рожище надаватимуть до кінця цього року.

Відзначимо, що подібні тендери оголосили в Луцьку та Маневичах, де послуги з прибирання та підмітання вулиць оцінили у 20 мільйонів та 1,2 мільйона гривень відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus