USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Прикарпатті житель Донеччини обікрав волинянина на понад 150 тисяч

11 Вересня 2022 18:43
9 вересня до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця Волинської області. Чоловік розповів, що з його номера у готелі викрадено 57 тисяч гривень, 1400 доларів США та 1250 Євро.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої провели детальний огляд місця злочину, переглянули відео з камер спостереження. Попередньо стало відомо, що посеред ночі зловмисник через незачинені двері зайшов до кімнати та викрав гроші потерпілого.

Оперативники сектору кримінальної поліції провели низку заходів та швидко встановили, що до злочину причетний 37-річний житель Донецької області, який тимчасово проживає на території Західної України. Фігуранта вдалося затримати за лічені години у Долині. При огляді поліцейські вилучили у нього крадені гроші.
Зловмисника слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції даної статті йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НЕМАЄ Показати IP 11 Вересня 2022 20:08
Західної, Східної, чи ще якоїсь України. Україна єдина! Затямте собі це, панове журналісти!
Прокурор Показати IP 12 Вересня 2022 14:16
Перевірили на сепаратизм і участь в НЗФ?? Чи вже не треба перевіряти??
Андрей Показати IP 13 Вересня 2022 00:26
захід України, так правильно, ми частина нашої Неньки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus