USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт дороги на Поліссі витратять понад 20 млн

30 Травня 2019 19:00
Понад 20 мільйонів гривень планують витратити на поточний ремонт автошляху на території Шацького району.

Замовником робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення О 031600 Шацьк – Залісся – Грабове – Старовойтове до М-07 км 5+550 – км 6+850 Шацького району (ІІ черга) виступив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА.

Тендерні пропозиції приймають до 1 липня, розпочнуть аукціон 6 серпня. Період надання послуги – до кінця року.

Технічне завдання передбачає влаштування земляного полотна, підпірних стінок, дощової каналізації, встановлення металевої огорожі, влаштування дорожнього одягу, пішохідної та велосипедної доріжок, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, встановлення обмежувачів руху, лавок, влаштування зовнішнього освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus