USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Рівненщині зіткнулися потяг та вантажівка, машиніст – у реанімації

3 Лютого 2022 12:19
У місті Дубно Рівненської області зіткнулися пасажирський потяг та вантажівка. Внаслідок аварії постраждав машиніст поїзда.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Національної поліції в Рівненській області.

ДТП сталася вночі 3 лютого. У місті Дубно на вулиці Мостова на регульованому залізнично-дорожньому переїзді зіткнулися пасажирський потяг сполученням «Київ-Івано-Франківськ» та вантажівка марки «SCANIA».

Поліцейські на місці події встановили, що 37-річний житель Гощі, водій вантажного автомобіля «Scania» із напівпричепом, рухаючись вулицею Кременецькою у місті Дубно, проїжджав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора та, протаранивши шлагбаум, зупинився на коліях перед іншим. Попри застосоване машиністом екстрене гальмування, уникнути зіткнення із вантажівкою пасажирському потягу сполученням «Київ-Івано-Франківськ» не вдалося.
Внаслідок зіткнення постраждав 27-річний машиніст потяга, житель Київщини. Його із політравмою, переломами та забоями доставили до реанімації. Водія вантажівки оглянули медики, у нього діагностували гостру реакцію на стрес та артеріальну гіпертензію. Після надання медичної допомоги його відпустили. Потерпілих серед пасажирів потяга немає, водій вантажівки у кабіні перебував сам. Наразі потерпілий перебуває в лікарні, його стан оцінюють медики.

Внаслідок ДТП пошкоджені локомотив потяга та причіп вантажівки. Потерпілих серед пасажирів потяга немає.

Усі обставини ДТП встановлюють працівники поліції.

До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та десять рятувальників.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного рестру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. За результатами огляду на стан сп’яніння кермувальник вантажівки був тверезий. Крім того, у рамках кримінального провадження у нього та машиніста потяга відібрали зразки крові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus