USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненській у Луцьку збили дитину

9 Листопада 2019 13:30
У Луцьку на вулиці Рівненській збили дитину.

ДТП трапилась 9 листопада, інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Потерпілий неповнолітній хлопець, наразі встановлюють його особу.

Дитину забрала швидка в обласну дитячу лікарню. Попередній діагноз ЗЧМП.

Патрульні оглянули місце події, виявлено камери зовнішнього відеоспостереження. На місці пригоди працює СОГ.

За даними видання Волинь Online, хлопчику приблизно 10 років. Темне волосся. Був з синім рюкзаком, в рюкзаку — футбольний м’яч. Зараз дитина перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. Поступив сьогодні об 11:10. Стан середньої тяжкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2019 17:29
Зараз чи магнітні буря якісь чи що то робиться?.. Стояв на зупинці біля міської лікарні дест о пів на третю. Загорілося червоне світло, зупинився транспорт, першими на перехід вийшли троє дітей, теж років 10-12, далі інші люди. Раптом зі сторони 40го через зустрічну вилітає якесь ч/\/\0 на сірому авто (марку не запам'ятав), схожому на позашляховик, держ номер АС8926СІ. Дивом діти не залишилися під колесами, вони відскочили відразу, хоча в лівій полосі тролейбус стояв, а за ним ще один і побачити вони не могли, лише рев глушака мабіть почули. Поліція, подивіться що то за хрен в окулярах немолодого віку по місту ганяє, може він ще лиха може наробити.
Опаньки!!! до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2019 17:51
То може потрібно було зателефонувати в поліцію, а не канючити тут! тим більше ,що поліція не читає новини і не тільки
хохо до Опаньки!!! Показати IP 9 Листопада 2019 19:25
то не канючити. то може знайдеться добра душа тай пробє тому автоандону всі 4 колеса щоб мав науку
Охохохохо до хохо Показати IP 9 Листопада 2019 22:15
До чого авто-це метал. А дятла за кермом потрібно навчити.Але це ,вже ,до поліції питання.Надіюсь,далі буде--панове кореспонденти?
просто до Опаньки!!! Показати IP 9 Листопада 2019 22:41
влітку в мене була схожа ситуація,теж на переході ,чуть не збила машина,я передзвонила в поліцію,сказала і номер і марку машини,але мені відповіли,тож нічого страшного не сталось
Лучанин до Опаньки!!! Показати IP 11 Листопада 2019 15:32
Зателефонувати? Колись вже по дурості зв'язувався з ними. Так, саме по дурості. Дві години очікування та потім дві години складання протоколу - пів дня в дупу, тому що всеодно нічого робити не будуть. От коли можна буде зателефонувати, залишити голосове повідомлення, а якщо це потребує підпису, то поліцейський зможе зустрітися в зручний для всіх час в зручному місті щоб поставити той підпис на надрукованому протоколі зі слів з дзвінка, то можливо колись і звернуся. А зараз просто попередив людей щоб були обережні. А новини вони читають дуже уважно, от тільки в них робота нічого не робити, бо так легше, принаймні їм.
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2019 13:46
З поліції та міської влади нічого не роблять щоб змусити бидло не ганяти
Свідок аварії Показати IP 10 Листопада 2019 22:15
Взагалі хлопчик переходив не призначеному місці, перелізши паркан чкій захищав перехожин від дороги , і вибіг із за маршуткі тому я рахую, що водій зробив все що міг!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus