USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На самоізоляції у Луцьку – 66 людей, що повернулися з-за кордону

26 Березня 2020 19:11
У Луцьку на самоізоляції перебувають 66 людей, які повернулись із-за кордону.

Про це стало відомо у четвер, 26 березня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, інформує Волинь24 з посиланням на пресслужбу Луцької міської ради.

Як розповіли представники патрульної поліції, за 66 особами, що повернулися до міста із-за кордону ведеться спостереження.

Також додали, що з усіма ними було проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання режиму самоізоляції протягом 14-ти днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ааа Показати IP 26 Березня 2020 20:14
Крапля в морі
адвокат Показати IP 26 Березня 2020 22:26
ви хочете сказати,що у місті Луцьку всього 66 людей нещодавно повернулися з-за кордону?
Домна до адвокат Показати IP 27 Березня 2020 01:17
Вони хочуть сказати що 66 на самоізоляції,а декілька тисяч ходить по вулицях і супермаркетах
Луцьк і Лучани Показати IP 26 Березня 2020 23:52
Ну ви це серйозно? Я знаю як мінімум 100осіб які повернулися з-за кордону. А ви про 66 говорите, перевіряйте та пишіть хоча б достовірну інформацію. Але це ваша така робота писати слух з 10 вух
Рпр Показати IP 27 Березня 2020 07:57
Да да всього 66 всього лиш вернулося, й дома сидять. Смішно читати, вони небось 5-6 людей сидять в ізоляції в кращому випадку, а решта злоті чи євро поміняли й ходять по магазинах, й кругом. Сидять дома в чотирьох стінах ті хто за кордоном не був. А то чула я за одного чувака який в кінці лютого вернувся з (((( Уханю. Й домому собі поїхав. Чому тих хто прибув не посадити було на карантин десь по санаторіях, зробили показухи з Санжарами й достатньо. Чого було взагалі сюда пертися, заразу своїм близьким нести. Закрили би границю й переболіло в нас би по мінімуму. А так страшно уявили шо за стіною, всі чхають, кашляють аж стіни двигтять. От дівчинка маленька 7 річна де в неї та гадость взялась, як не від татка з мамою які без мозгів.. А таких по Луцьку та Україні сотні тисяч. Буде той карантин ще до червня як мінімум, бо одне шо вони вміють то по хатах нас без роботи й грошей позачиняти. Тіпа дбають.... поки всі заробітчани не припруться й 75% населення не переслабне не бачити нам кінця того карантину це точно, а за що жити більшості людей це нікого не цікавить. Вмирайте чи від голоду, чи від вірусу, чи від серцевих хвороб, вскритіє все покаже((( У Польщі й Білорісії теж карантин але на роботу ходять, бо там є закон й люди дотримуються. А тут один закон - закрити, як стадо баранів, а далі природний відбір вам в помощь
Іра Показати IP 28 Березня 2020 13:40
Найцікавіше те, що в цьому випадку означає самоізоляція? Невже навіть ці 66 осіб - самотні? Добре, нехай вони вдома, але вони ж спілкуються зі своїми рідними(мама, тато, чоловік, дружина, дитина), а вони вже в свою чергу, хтось ходить на роботу, хтось на закупи в магазин.... Що це за самоізоляція???? Чому не зробили так само як з людьми, які повернулись з Уханя????
Та-дам Показати IP 30 Березня 2020 17:19
Знаю як мінімум 3х італійських заробітчан, які повернулися і швендяють по магазинах без масок чи рукавичок. Твердять, що здорові, і що магазини і ринки треба відкрити, бо ж "економіка" (нема де, бідним євро тринькати"). Одна взагалі 'добила' своїм: "Поки в Італію назад не вернуся, моя бабця померла від коронавірусу'".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus