USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На шляху зі Світязя зіткнулись 4 автомобілі, є постраждалі

10 Серпня 2020 11:27
При в’їзді в місто Любомль Волинської області трапилась аварія за участю 4 автомобілів. Травмувалось четверо осіб, двох з них госпіталізували.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль. Інцидент трапився 9 серпня. Лікарі швидкої допомоги оперативно прибули на виклик та надали допомогу постраждалим, за станом на ранок 10 серпня 2 осіб госпіталізовані з травмами.

Як повідомив речник ГУ Нацполіції у Волинській області Олег Плазовський, Фольксваген під керуванням 32-річного жителя Львівщини протаранив автомобіль Рено, який по інерції пошкодив ще 2 авто, які рухались в попутному напрямку. За кермом автомобіля Рено перебував 28-річний житель Ковельського району.

Попередньо відомо про 4 постраждалих, за фактом ДТП внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286, а саме – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
5.45 Показати IP 11 Серпня 2020 01:12
Дикарі, які не взмозі спокійно їхати спричиняють подібні ситуації. В тому числі водії маршруток, які їдуть по зустрічній на аварійці. Поліції варто не ігнорувати цей участок дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus