USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На станції метро Осокорки створять настінний розпис за 3,65 млн

17 Жовтня 2018 15:12
У цьому році на станції метро Осокорки створять монументальну настінний розпис площею 2716 кв. м. Обійдеться напис у 3,65 млн грн. З усіх коштів 349 тис грн. піде на розробку і узгодження ескізу, 3,12 млн грн - на створення муралу по 1148 грн/кв. м, 183 тис. грн - на єдиний податок.

ДП «Центр захисту інформаційного простору України» Міністерства інформаційної політики 17 вересня уклало угоду з ФОП Смачелюк Денис Анатолійович про розпис станції метро Осокорки за 3,65 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро», пише видання "Новости.info".

Закупівлю провели по переговорній процедурі, тому що цей підприємець є переможцем художнього конкурсу Мінінформполітики на тему «Зміцнення національної єдності», - повідомляє Іван Абрамов.

Згідно з угодою, «проект спрямований на об'єднання народу, підняття національного духу і патріотизму через призму художньої візуалізації міцності України». Крім того, виконавець повинен «звернути увагу на проблему територіальної цілісності України і підвищення іміджу України у сфері сучасного мистецтва на світовій арені».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus