USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Тернопільщині помер хворий на COVID-19 священник, який таємно проводив служби

29 Квітня 2020 11:37
У Тернопільській області помер хворий на коронавірус священник, який таємно проводив богослужіння в приватному приміщенні за участю людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Шумської райдержадміністрації Віталій Кудлак, передає Корреспондент.

«Напередодні у нас в районі померли двоє місцевих жителів. Одному – 67 років, іншому – священнику – 55. Його госпіталізували в лікарню у важкому стані. Незважаючи на спроби лікарів, врятувати його не вдалося. Священник із села Потуторів, всупереч застереженням і неодноразовим нашим попередженням всіх священнослужителів району, таємно проводив служби в приватних будинках», – зазначив Кудлак.

Він зазначив, що зараз медики проводять величезний обсяг робіт із встановлення контактних осіб, у деяких з них вже взяті проби для проведення аналізів в обласному лабораторному центрі.

Усього в Шумському районі виявлено 69 хворих на COVID-19, троє – померли.

Раніше повідомлялося, що в Шумському районі зафіксували великий спалах коронавірусу, який стався навколо храму, де по черзі правлять служби священники УПЦ Московського патріархату і Православної церкви України.

Також повідомлялося, що дружина хворого священника-хориста Почаївської лаври, яка працює у Шумській лікарні, заразила головлікаря та інших медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Квітня 2020 12:00
Про коронавірус написано в газеті ЗОШ за 2003 рік. З цим вірусом ми живемо вже багато років. Не робіть зайвої паніки !!!!
Анонім до Анонім Показати IP 29 Квітня 2020 12:48
З цим ми живемо тільки з кінця минулого року, в 2003 році був інший вірус іншого, хоч і схожого походження. Ніхто не робить зайвої паніки, наоборот, багато хто, як ви, надто недбало до нього відноситься.
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Квітня 2020 13:07
Раджу краще досліджувати інформацію. Це вбереже Вас у житті від незручних ситуацій.
Лісник Показати IP 29 Квітня 2020 14:14
а попи його в себе вивели?? також заразились від вахлаків і тих що прийшли їм руки цілувати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus