USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На території Луцької громади видалять 168 дерев

6 Жовтня 2022 23:45
До кінця поточного року на видалення дерев у Луцькій міській територіальній громаді спрямують до 197 тисяч гривень. Видалити мають аварійні та сухостійні насадження.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Торги оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 10 жовтня, а аукціон розпочнеться днем пізніше – 11 жовтня.

Серед вимог до учасників торгів – чітке дотримання правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

У цілому в межах земель Луцької міської територіальної громади мають видалити 168 сухостійних, аварійних і фаутних дерев.

Відповідно до технічного завдання, окрім видалення дерев, послуги включатимуть збирання деревини, подрібнення гілок, навантаження та вивезення деревини. Дров’яну продукцію, придатну для подальшого використання, мають відвозити у визначене місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus