USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На центральному перехресті у Володимирі-Волинському хочуть змінити схему руху

28 Лютого 2020 20:51
28-го лютого на сесії Володимир-Волинської міської ради під час зачитування запитів і звернень депутати підняли питання перепланування центрального перехрестя у місті: вулиць Данила Галицького і Ковельської.

За словами автора запиту Сергія Радкевича, з огляду на кількість ДТП на перехресті, розмітка на ньому потребує змін, пише Буг.

Крім того, там проблеми створює парковка, де автомобілі закривають вигляд на дорожню обстановку та на світлофор.

Радкевич зазначив, що варто доручити проєктній організації зробити кілька варіантів руху на перехресті. Наприклад, кільце регульоване, нерегульоване і просто нову розмітку.
Взяв слово обранець громади Руслан Мороз, який зауважив, що є ще кілька проблемних вулиць і перехресть. Депутат запропонував створити групу і об’їхати місто до десятої ранку, коли спостерігається найбільший рух транспорту.

Депутат Олег Тимосевич зазначив, що питання потрібно було вирішити давно і на сесію вже мала виноситися схема організації руху.

Як розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, схема організації руху в центрі міста розробляється і невдовзі буде презентована.

Запит Радкевича депутати підтримали. «За» проголосували 20 обранців громади.
На фото – ілюстрації-пропозиції запиту Сергія Радкевича, не кінцевий варіант облаштування перехрестя
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus