USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День молоді у Володимирі-Волинському. ПРОГРАМА

26 Червня 2014 10:12
Усі святкові заходи присвячені Дню молоді у княжому місті Володимирі-Волинському, які триватимуть 29 червня, матимуть патріотичне спрямування.

На стадіоні «Олімп» відбудуться ігри фіналу чемпіонату України у вищій дитячо-юнацькій футбольній лізі U-16 між командами «МЕТАЛІСТ» Харків - «ДЮСШ-15» Київ, які стартують о 16 годині, та між командами «ВRW-ВІК» Володимир-Волинський - «ШАХТАР» Донецьк. Початок гри - о 18 годині.

О 12 у сквері біля культурно-мистецького центру відбудеться вернісаж картин учасників міжнародного пленеру художників «Колорит». До слова, XVI міжнародний пленер розпочав працювати 23 червня. Участь у ньому бере лише 14 учасників, з них десятеро - місцеві і четверо – приїжджі: одна художниця з Білорусі, одна - з Хмельницького і двоє киян. Невелика кількість учасників пояснюється складною військовою ситуацією в країні.

Фестиваль вуличного танцю "M-Jump Open Street Dance" за участю танцювальних колективів області розпочнеться о 16 годині в тому ж таки сквері біля культурно-мистецького центру.

Продовжиться святкування патріотичним арт-шоу за участю місцевих виконавців та колективів у культурно-мистецькому центрі.

На завершення Дня молоді о 22 годині відбудеться перегляд кінофільму під відкритим небом біля культурно-мистецького центру. Щоправда, його назву організатори святкувань ще не оголосили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus