USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Центральному ринку у Луцьку продовжують демонтаж контейнерів

15 Червня 2020 20:41
У Луцьку на Центральному ринку 15 червня триває демонтаж контейнерів. Так, сьогодні муніципали допомогли вивезти 24 контейнери, ще 10 власники вивезли самостійно.

Про це у фейсбуці повідомляє Департамент муніципальної варти.

«Ось так ряд за рядом, сектор за сектором, контейнер за контейнером цивілізовано проводиться демонтаж на території земельної ділянки ФОП Пахолка Л.П. згідно заяв підприємців поданих через Центр надання адміністративних послуг у м.Луцьку (ЦНАП).

Робити з очищеня цієї території тривають зараз і продовжуватимуться надалі з метою використання даної земельної ділянки за цільовим призначенням, а саме для парковки автомобілів.

Лише за сьогодні вивезено 34 кіоски, з яких 24 департаментом по заявах, 10 - власниками самостійно. На завтра департаментом планується вивезти щонайменше 20 об'єктів та продовжити демонтаж навісу над секторами 3,4,5,6», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у міськраді 12 червня прийняли рішення про демонтаж 11 тимчасових споруд на вулиці Замковій, розміщених з правої частини ринку над дорогою та два накриття. Цього ж дня увечері на Центральному ринку базарники влаштували сутички із поліцією. Невідомі люди намагалися перешкоджати демонтажу тимчасових споруд на Замковій. Як виявилося, «активісти», яких найняли підприємці Центрального ринку вчинили низку провокацій щодо муніципалів, зокрема пошкодили техніку та стріляли по автомобілю підрядника на вулиці Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Бульба Показати IP 15 Червня 2020 10:49
Шкода людей!! Як легко можна все порішати в цій країні!!
Лучанин Показати IP 15 Червня 2020 12:24
За грати ту мафію базарну, хватить вже безпорядку, а підприємців на ринок Новий
додік Показати IP 15 Червня 2020 12:26
Де охорона праці? - На відео і світлинах зафіксовані грубі порушення ведення вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою крана, чи маніпулятора: категорично забороняється піднімати людей разом з вантажем.
Їван Показати IP 15 Червня 2020 12:33
Нема чого жаліти за чубом,. якшо голову відтяли !
Читач Показати IP 15 Червня 2020 12:52
Мені базарників шкода. Залишаються без джерела існування, бо що доброго їх чекає - розбиті сім'ї, алкоголізьм, розлучення, крива доріжка, бандитизм, панель, жебракування закордон.
Спостерігач до читач до Читач Показати IP 15 Червня 2020 13:39
Так в них вже алкоголізм, хоть і будкі стоять. Якщо вони на ринку так мало заробляють що вже осталися без засобу існування і не можуть самі переїхати на ГПЗ, тоді лучани давайте поможемо їм. Або ж якщо базар такий збитковий, то найти їм нормальну роботу, де вони зможуть відкладувати гроші на "чорний день", а не бухати під мурами Замку.
Читач до Спостерігач до читач Показати IP 15 Червня 2020 14:08
Тре оголосити збір коштів для допомоги постраждалим базарникам. Мо' й продуктами допомагать.
Ісса Ндойє до Читач Показати IP 15 Червня 2020 21:06
Треба створити всесвітню "Лігу постраждалих базарників", потім політичну партію, потім звернутися до ООН ,зареєструватись в ОУН УПА - і піти у ліси і там згинути до еб...ної матери !!!
Анонім Показати IP 15 Червня 2020 13:45
Найбільше обурює, що базарники прикриваються АТОшниками, державною символікою (прапор), аби порушувати закон. Державним прапором прикривати свій незаконний бізнес- перебор. А ще наклейки мун варти про демонтаж вони з своїх кіосків переклеяли на електроопори, дорожні знаки. Правильно ті базарники (це вже не підприємці) казали, що скоріше Луцьк знесуть чим віддадуть ринок.
Бульба до Анонім Показати IP 15 Червня 2020 21:33
Завдяки базарнікам, які обули і забезпечили замим необхідним армію Ми не втратили УКРАЇНУ!!! А продажні чиновники мають можливість грабувати країну!!!
дідо до Бульба Показати IP 15 Червня 2020 23:04
Ти зовсім обкурений чи закладок переїв?! Таке вже молоти, то точно замість голови бульба.
Бульба до дідо Показати IP 15 Червня 2020 23:42
А хто купував все необхідне? Коли армія пішла в окопи в тапочках!!! Термобілизну, броніки, берци??? Не базарники??? А бензопили, чайники, генератори??? Я не кажу вже за продукти!!! Чи елементарне печиво!!! Хто?? Дежава???
Анонім Показати IP 15 Червня 2020 14:47
є вакансії доярками
123 до Анонім Показати IP 16 Червня 2020 00:00
На таку посаду їм не можна, бо більшість з них мають куплену інвалідність.
Бульба Показати IP 15 Червня 2020 21:29
Ця країна приречена!!! Якщо не турбуватись про своїх громадян!!!
Віктор Показати IP 16 Червня 2020 09:29
Особисто мені шкода сумлінних підприємців,які дійсно платили справно податки,офіційно в них були влаштовані працівники і які вели бізнес законно. Що стосується барижні,які всюди хитрували ,жодних документів ,жодних податків,абсолютно не шкода! І такої барижні там більша половина,і це видно з того,коли заходила на ринок будь-яка перевірка...будку на замок і я не Я і будка не моя! Це як з євробляхами..були люди які ввозили їх на рік зі страховкою,поновлювали перетин кордону щороку ,а були такі ,що плювали на все ,ніяких страховок ніяких документів,робили дтп з жертвами,просто дтп ,утікали з місця дтп і ніхто не був покараний. Інколи дивлюся в неті ролики про поліцію.. Так,є реально недополіція на дорогах ,яка кошмарить людей,вимагає хабарі.....таких треба знімати на відео,показувати людям,керівництву,звільняти,карати... Але і водіїв недоблогерів вистачає,щоб спровокувати поліцію на дорозі і потім на камеру пантуватися який він потужний юрист і ради лайків гнобить ту саму поліцію. Можемо дочекатися з такими діями ,що свин геращенко і недоміністр аваков аргументуючи такими відео ,змінить конституцію ,а саме статтю про презумпцію невинуватості,от тоді ,простий люде вигрібе по-повній,і повірте,ніхто потім нічого нікому не докаже. Бережіть себе і живіть по-совісті. Особисто я надіюся ,що колись Україна стане справді могутньою і економічно розвиненою державою.
жителька Показати IP 16 Червня 2020 10:50
Хтось з міської чи обласної влади може виступити і пояснити жителям що відбувається? пояснити свою позицію. чому не можна вирішити все мирно? вже задовбали ті сварки і бійки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus