USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На турфест до Луцька приїде мандрівник, який побував в Антарктиді

18 Вересня 2019 08:44
Творчий туристичний клуб «Ми» у древньому Лучеську організовує вже VI туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод», який відбудеться 28-29 вересня 2019 року.

Фестиваль присвячений Дню туризму та Дню кіно. Проводиться задля підтримки духу українських бійців.

Якщо ви співаєте пісні під гітару, робите світлини подорожей та створюєте цікаві фільми про свої мандрівки – надсилайте свої творчі роботи на фестиваль! Заявки приймаються до 15 вересня 2019 року.

У вас є можливість випробувати себе у конкурсах:

- Співаної поезії. Індивідуальні виконавці та гурти від 2-ох осіб та більше;

– Пейзаж, Репортаж, Портрет туриста;

Фільм-мандрівка, краєзнавче дослідження. Хронометраж: до 15-ти хв;

- Фільм про особистість.

Хронометраж: до 10-ти хв;


Відеокліп на туристичну тематику. Хронометраж: до 5-ти хв.



Цьогоріч одним з гостей фестивалю буде Маркіян Прохасько зі Львова, який побував на Антарктиді. Він ділиться своїми враженнями з цієї цікавої подорожі: “Антарктида неймовірна, прекрасна, велична і розширює кругозір, щодня зі мною траплялися несподівані речі. Я знав про морську хворобу, але не думав, що це настільки паскудне відчуття. Коли потрапляєш на станцію – вражає ефект цивілізації. Здивувався, бо думав, що поїду туди і буду працювати 24 години на добу. Але, як і вдома, хотілося відпочити, піти погуляти, випити кави. Звучатиме смішно, але несподіваним є те, що ти залишаєшся собою, куди б ти не поїхав. А з іншого боку, ти змінюєшся, відкриваєш у собі нові риси, які не мали можливості проявитися у звичайному житті.”

Маркіян Прохасько – письменник, журналіст, колумніст. Народився в Івано-Франківську, з дитинства живе у Львові. Вивчав історію та журналістику в Українському католицькому університеті. Працював у львівському виданні «Твоє місто». Публікувався у виданнях «Zbruc», «The Ukrainians», «Українська Правда», «День», «Галицький кореспондент», «Курс», «Медіакритика», «Український журнал» та інші. 2018 року написав книжку «Нестримна сила води”, що побачила світ у «Видавництві Старого Лева».

Чекаємо нових творчих робіт від постійних учасників фестивалю та новачків до 15 вересня 2019 року включно на електронну адресу: [email protected]. Довідки на сторінці у Фейсбук ВІТРИЛА ПРИГОД та Вайбер +380993212115 Руслана Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus