USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Вітрила пригод» кличуть на турфест

9 Серпня 2017 15:15
Творчий туристичний клуб «Ми» запрошує до древнього Лучеська на V туристичний фестиваль авторської пісні, фото- і кіноаматорів "Вітрила пригод", який відбудеться 23-27 вересня 2017 року, повідомляють організатори заходу.

Фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та пройде під гаслом «Україна єдина».

Як розповідають організатори, якщо Ви вільна, креативна, смілива, творчо наповнена духом Свободи людина, яка здатна з життєво-напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців, бачите і фіксуєте ці прекрасні миті на фото чи відеокамери, складаєте поезію або пишете пісні - гайда на фестиваль.

На учасників фесту чекає приємна атмосфера вільного спілкування, забави та можливість випробувати себе у трьох конкурсах:

1. Авторської пісні (номінації – «авторська пісня», «співана поезія»)

2. Фотоконкурсі – (номінації «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста»)

3. Конкурсі кіноаматорів - (номінації «фільм-мандрівка», «фільм-пошук «Краєзнавче дослідження», «фільм про особистість»).

Крім того, організатори обіцяють спілкування з цікавими мандрівниками, кіноаматорами, фотографами, сценаристами, режисерами, авторами пісень.

«Чекаємо нових конкурсних робіт від постійних учасників фестивалю та новачків до 10 вересня 2017 року включно на електронну адресу: [email protected]

Довідки за тел.: 067 332 93 34, 099 321 21 15 – Руслана Мельник», - йдеться у повідомленні організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus