USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Вітрила пригод» у Луцьку запросили неординарних гостей

8 Вересня 2015 11:45
IV туристичний аматорський фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод"відбудеться 26-27 вересня 2015 року у Луцьку.

Фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та відбудеться під гаслом «Україна єдина».

Цьогорічними гостями фестивалю будуть:

Лучанки – Олена Сідімянцева та Юля Камінська – мандрівний тандем «Мандросвіт». Подробиці подорожі дівчата публікували на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини в однойменній рубриці - «Мандросвіт».

Одного дня вони так стомилися від одноманітності розміреного міського життя, що звільнилися з роботи і чкурнули в піврічну подорож автостопом по Європі. Метою було Марокко – загадкова, колоритна країна Північної Африки, де планували провести найхолодніші місяці минулої зими.

Формат мандрівки «За півроку до Марокко»: тільки автостоп, тільки Каучсерфінг, тільки хардкор.

Бюджет: 5 євро в день на двох.

Результат: 10 відвіданих країн, 15000 кілометрів автостопом, гігабайти фотографій, десятки нових друзів, безліч історій (про затримання жандармами, про спартанський побут у Марокко тощо). А ще: Різдво в Парижі, Новий рік в Іспанії, Великдень в Австрії, День народження Олени у Франції, Юлин – у Баварії.

Організатори заходу запрошують прийти і послухати про пригоди й подивитися яскраві фото на фестивалі «Вітрила пригод». Можна також готувати свої запитання до учасників заходу.

Тетяна Козирєва з Москви – теж серед гостей фестивалю «Вітрила пригод» - координатор Академії вільних мандрівників, парамедик, більше 19 років подорожує автостопом по Росії, країнах СНД, Європі, США, Мексиці, Південно-Східній Азії, Північній Африці. Пройшла більше 700 тисяч кілометрів, не враховуючи автостопа,більше половини з них – наодинці, решту - в парі з іншими людьми, двома котами і собаками. Займається водним туризмом, альпінізмом, спелеотуризмом.

Автор багатьох книг про подорожі автостопом, про поїздки «зайцем», про водний туризм, альпінізм, спелеологію, які вона представить під час проведення IV туристичного фестивалю «Вітрила пригод» розповість під час зустрічі 26 вересня 2015року об 11.00 в Палаці культури міста Луцька.

Організатори нагадують любителям кіно, фото та авторам пісень, які можуть надсилати заявки до 20 вересня 2015 року у номінаціях:

1.Авторської пісні (номінації – «авторська пісня», «співана поезія»)

2. Фотоконкурсі – (номінації «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста»)

3. Конкурсі кіноаматорів - (номінації «фільм-мандрівка, фільм-пошук, краєзнавче дослідження, фільм про особистість».

Проживання учасників у студентському гуртожитку – за рахунок бюджету фестивалю.

Також під час фестивалю будуть проводитися конкурс: «Приз глядацьких симпатій»та конкурс на «Найкумеднішу туристичну бувальщину».

Виконані за всіма вимогами Фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати на адресу: 43016, Луцьк, вулиця Кондзелевича, 5. Волинський туристичний клуб «Ми» з позначкою «На фестиваль».

Електронна адреса: [email protected],

Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua., тел.. 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus