USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Устилузі» митники не пускають в Україну автомобілі з пальним

7 Травня 2019 17:38
На пункті пропуску «Устилуг» митники затримали близько сотні автівок, які везли в Україну паливно-мастильні матеріали.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив один з водіїв, який застряг на митниці.

За словами чоловіка, він перебуває на ПП «Устилуг» вже другу добу. Митники не пускають в Україну автомобілі, у яких перевозять паливно-мастильні матеріали, також їм не дозволяють повертатись до Польщі. Раніше проблем з цим товаром не виникало.

Також, за словами водія, не пропускають також і поляків.

Як розповів чоловік, митники кажуть, що відсьогодні через цей пункт пропуску заборонено перевозити пальне, для цього водіям слід їхати на інший ПП, проте на який – так і не пояснили. Лише зазначили, що цю проблему вирішать протягом трьох днів.

Фото –"Буг".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Kapitan Показати IP 7 Травня 2019 18:35
А ти часом на Ягодині !!!! Поляки затримали дві фури з бурштином , з загальною вагою контрабанди каменю близько 1,3 тонни. Тобто мільйони на 4 євро. Першу фуру, (тягач АС2935ВТ причіп АС3678ХР) поляки розкрили вчора, а ось друга стоїть поки затримана, але не доглянута. Обидві машини йшли від компанії ТОВ "Вісент" і знаєте що цікаве? Обидві вони проходили на "Ягодин" через Rapiscan і митниця бачила, що там бурштин. Бачила, але пропустила. Пропустила, так як була команда.
Ірина до Kapitan Показати IP 7 Травня 2019 19:23
Пєтя камінь не встиг скинути?
сраконіс Показати IP 7 Травня 2019 22:57
От під...раси!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus