USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На «Устилузі» вилучили рейсовий автобус

15 Листопада 2017 14:33
Сьогодні вночі у пункті пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, прикордонниками Львівського загону та митниками виявлено сигарети, приховані у транспортному засобі - автобусі марки Van Hool. Про це інформують у Держприкордонслужбі.

Під час проходження прикордонно-митного контролю два водії рейсового автобуса заповнили митну декларацію, в якій вказали, що перевозять 2 тисячі пачок сигарет. Однак, враховуючи усі ризики, було здійснено додаткову перевірку за допомогою технічних засобів прикордонного контролю та виявлено у двох спеціально обладнаних тайниках, за задніми колесами, ще близько 500 пачок сигарет різних марок.

Наразі п’ять сотень пачок сигарет, не занесених у митну декларацію, вилучено. Сума їх оцінки становить майже 12 тисяч гривень.

Транспортний засіб марки Van Hool вилучено як засіб переміщення контрабанди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 15 Листопада 2017 14:50
Що за автобус такий, VAN FULL?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus