USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На утримання однієї дороги на Волині витратять 13 млн

28 Лютого 2020 09:14
Цього року на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква планують витратити понад 13 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 березня, а аукціон має розпочатися 5 травня.

Очікувана вартість робіт становить 13,028 мільйона гривень.

Мова про такі роботи: очищення водовідвідних канав, планування та укріплення узбіч, очищення мостів, фарбування бортових каменів і огорож, ліквідація вибоїн, ущільнення асфальтобетонних шарів, заміна дорожніх знаків, ремонт металевих бар’єрів, нанесення горизонтальної розмітки, прибирання проїзної частини, зупинок громадського транспорту, огляд дороги, обрізування та проріджування крон дерев, зимове утримання доріг, ліквідація аварійних випадків.

Ці послуги мають надаватися до кінця поточного року.

Також на послуги з експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі оголосило тендер управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради.

Протягом року на місцеві дороги планують витратити 1,038 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus