USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

На відновлення спецтехніки, розтрощеної базарниками у Луцьку, виділили 150 тисяч

12 Червня 2020 14:52
На відшкодування збитків, пов’язаних із пошкодженням маніпулятора та екскаватора муніципальної варти базарниками під час демонтажу контейнерів на Центральному ринку, з міського бюджету виділили близько 150 тисячі гривень.

Про це під час дистанційної позачергової 82-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 12 червня, повідомила директорка департаменту фінансів Лілія Єлова.

З її слів, за рахунок зменшення обсягу резервного фонду, 149 тисяч 400 гривень з міської казни виділили департаменту муніципальної варти на відшкодування збитків – ремонт пошкодженого маніпулятора та екскаватора під час сутичок з базарниками у процесі демонтажу контейнерів на Центральному ринку.

«Як ви всі пам’ятаєте, у лютому цього року мав місце інцидент, коли ми виділяли 158 тисяч 560 тисяч гривень на погашення плати за прострочений час оренди екскаватора. Тоді через сутички на ринку він був затриманий поліцією, після того була ухвала Луцького міськрайонного суду, згідно із якою потрібно було заплатити кошти підприємству, у якого орендували спецітехніку – адже екскаватор простояв на штраф майданчику довше, ніж було вказано у договорі, укладеному департаментом мунварти з підприємцем», - зазначила Єлова.

Луцькі депутати таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Регрес Показати IP 12 Червня 2020 15:23
А стягнути кошти з осіб, через яких виникли збитки та заборгованість слабо?
Клава до Регрес Показати IP 13 Червня 2020 07:11
Слабо, бо ми почнемо лякати Вас фаєрами і димовухами і ви всретеся ....
Роман Показати IP 12 Червня 2020 15:32
То забори, які збивають на автомобілях, ремонтують нашим коштом, тепер техніку, яку пошкодили базарники. Є відео правопорушення, на ньому видні конкретні люди, які ламали машини. От вони нехай через суд і компенсовують вартість ремонту. А то мало того, що ми (мешканці Луцька) платимо за ремонт потрощеної техніки, так ще й нашим коштом тим базарникам контейнери перевозять.
лучанка Показати IP 12 Червня 2020 16:06
Безкарність породжує нові злочини. Притягнути до відповідальності і відшкодування збитків хоча б одного, то інші задумаються. Українці реагують лише на штрафи, коли забирають їх " кровні". Що за благочинність? Не хочуть стягувати з порушників, хай депутати скидаються самі, а то такі щедрі за наш кошт.
ігор луцький Показати IP 13 Червня 2020 09:34
За такі гроші можна техніку на ремонт в ПР відвезти на лафеті і оплатити харчування і проживання в готелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus