USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На війні загинули двоє лучан: Віталій Велічко та Ігор Дуплій

13 Вересня 2023 11:46
Під час виконання бойових завдань загинули ще двоє лучан: Віталій Велічко та Ігор Дуплій.

Про це повідомили у міськраді.

Велічко Віталій Юрійович, 08.07.1994 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду водія-електрика інженерно-аеродромного взводу аеродромно-експлуатаційної роти батальйону аеродромно-технічного забезпечення.

Старший солдат Велічко Віталій Юрійович загинув 11.09.2023 року під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Дуплій Ігор Анатолійович, 05.09.1975 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду старшого стрільця механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону

Старший солдат Дуплій Ігор Анатолійович загинув 28.03.2022 року під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих військових. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СУГС Показати IP 13 Вересня 2023 15:26
Вічна пам'ять і Слава !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus